ITP

ITP Constanta

ITP

Esti in cautarea unei statii ITP care sa-ti ofere servicii complete si de calitate, la preturi accesibile?

Auto Haus Tudor este autorizat RAR pentru realizarea inspectiilor periodice si va asigura realizarea ITP-ului masinii dumneavoastre in cele mai bune conditii. Folosim echipamente moderne pentru cel mai mare grad de acuratete in ceea ce priveste functionalitate autoturismului dvs.

ITP – inspectia tehnica periodica reprezinta o verificare a vehiculului dumneavoastra, fara a fi demontat, atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere al sigurantei circulatiei rutiere privind dotarile obligatorii ale masinii, a protectiei mediului si a utilizarii conform destinatiei.

R.A.R. (Registrului Auto Roman) stabileste periodicitatea efectuarii ITP-ului in functie de tipul de autovehicul. In cazul autoturismelor de uz personal, inspectia tehnica se efectueaza obligatoriu o data la doi ani.

Acte necesare efectuarii ITP-ului:

  • Carte de identitate a vehiculului (CIV) in original sau copie conform cu originalul cu stampila in original, daca autovehiculul este in leasing;
  • Certificat inmatriculare in original al autovehiculului;
  • Asigurare obligatorie valabila (RCA);
  • C.I. sau B.I. a celui care se prezinta cu vehiculul.

La Auto Haus Tudor verificarea ITP se face conform normelor legale, pentru ca tu sa stai linistit, fara un stres în plus.

Completează formularul de mai jos pentru o programare ITP si te vom contacta imediat pentru a iti transmite toate informatiile suplimentare de care ai nevoie.