NOUL DACIA LOGAN

Noul Dacia Logan

De la

13.400 €

Solicita Oferta


De la


11.000


Prin Programul Rabla*

Vezi Detalii Program Rabla
DESIGN

SEDAN SPAȚIOS DE FAMILIE

Noul Logan își dezvăluie designul complet actualizat. Partea din față restilizată și silueta robustă sunt evidențiate de farurile de zi cu LED, noua semnatură luminoasă în formă de Y. Sedanul dispune de echipamente practice, un portbagaj modulabil și unul dintre cele mai spațioase habitacluri pentru clasa din care face parte.

NOUL DACIA LOGAN
OFERTA

Variante și motorizări

ExpressionPrestige

Benzina

TCe 9011.000 €*12.100 €*
TCe 90 CVT12.100 €*13.000 €*
ECO-G 10011.000 €*12.100 €*

Modelul Dacia Logan este disponibil și prin Programul Rabla. Apasă butonul de lânga pentru a vedea mai multe detalii despre program.

NOUL DACIA LOGAN
DACIA LOGAN PRESTIGE
de la
12.100 €*
(TVA inclus)
NOUL DACIA LOGAN
DACIA LOGAN EXPRESSION
de la
11.000 €*
(TVA inclus)
NOUL DACIA LOGAN
NOUL DACIA LOGAN
NOUL DACIA LOGAN

Hey! Sunt multe de povestit despre Dacia Logan.

Vrei mai multe informații despre acest model? Completează formularul de mai jos și vei fi contactat de un consultant de vânzări pentru mai multe informații (detalii autoturism, condiții de finanțare, detalii Program Rabla etc.).

    Imaginile autoturismelor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare.

    *Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții valabilă în perioada 1 – 31 Iulie 2022, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare calculată în Euro (la cursul de 4,95 lei), a reducerii aferentă reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.